مرکز پترونامور، مرکز فروش انواع شیر های سماوری، شیر های گلوب، شیر های دروازه ای، شیر های توپی گازی، شیر ایمنی قطع کن و انواع دیگر شیر آلات صنعتی است. برای اطلاع از قیمت و سفارش این محصولات با مقاله زیر همراه باشید. در مقاله زیر در ارتباط با شیر سماوری و کاربرد و نحوه طراحی آن در صنعت صحبت کرده ایم. با ما همراه باشید.

فروش شیر سماوری

خرید اینترنتی شیر سماوری جوشی

شیر سماوری را با نام های پلاگ ولو، شیر گازی یا شیر مخروطی نیز میشناسند. شیر های سماوری به دو دسته کلی تقسیم میشوند: شیر سماوری که به روغن کاری نیازی ندارد و شیر سماوری که به روغن کاری نیاز دارد. شیر های سماوری از نوع برنج، چدن و جوشی میباشند. در دسته بندی شیر آلات شیر سماوری جزء شیر های قطع و وصل محسوب میشوند.

طراحی بدنه شیر های سماوری به گونه ای است که دارای افت فشار کمی است. شیر های سماوری جزء دسته شیر های چرخش ربع گرد به حساب می آیند. شیر سماوری از نظر نوع بدنه به دو گونه ی شیر سماوری وارونه و شیر سماوری استاندارد تقسیم میشود. مجرا بند در شیر سماوری به صورت استوانه یا مخروطی شکل است. باز کردن راه جریان در شیر های سماوری به این شکل است که با چرخاندن نود درجه ای دسته مجرابند با ورودی و خروجی شیر هم راستا میشود و باعث باز شدن شیر سماوری و باز مشدن مسیر جریان میشود.

ظرفیت شیر های سماوری بستگی به قطر دهانه مجرا بند دارد. هر چه اندازه قطر مجرا بند با قطرر ورودی و خروجی شیر همسان باشد بازده شیر سماوری پایین تر می آید. بدنه شیر سماوری یا پلاگ ولو ها به گونه ای طراحی شده که تنها با چرخش 90 درجه پلاگ، سیال به راحتی جریان می یابد در شیر های سماوری پلاگ تاثیر مهمی در عمر و دوام شیر دارد.

فروش شیر سماوری

مرکز فروش شیر سماوری با کیفیت

شیر سماوری جوشی برای قطع و وصل کردن جریان استفاده میشود مجرا بند شیر سماوری حالت مخروطی شکل دارد. مجرا بند شیر های سماوری یک سوراخ وجود دارد. با چرخاندن دسته شیر، مجرای شیر با ورودی  و خروجی شیر هم راستا شده و مسیر جریان باز میشود. ظرفیت شیر های سماوری جوشی بستگی به قطر دهانه مجرا بند دارد.هر چه قطر ورودی و خروجی شیر بیشتر باشد بازده شیر نیز کمتر است.

در شیر سماوری قطعه ای به نام پلاگ وجود دارد که تاثیر بسزایی در عمر شیر دارد. پلاگ ولو ها به صورت کلی به دو دسته تقسیم میشوند. پلاگ ولو با توپی استوانه ای و پلاگ ولو با توپی مخروطی.

شیر های سماوری که به روغن کاری نیاز دارند، در مواردی که به باز و بسته کردن خط نیاز است استفاده میشوند. از این شیر ها همچنین زمانی که رسوبات و مواد جامد در خط وجود دارند بهره برداری میشود. با تزریق گریس به شیر روان کاری عملی میشود و باعث آببندی مطلوب میشود. از مزیت هایی که شیر های سماوری نیازمند به روغن دارند، تعویض راحت و آسان نشیمن شیر، جلوگیری از اصطکاک بین قطعات، و جلوگیری از اکسیداسیون دیواره شیر میتوان اشاره کرد.

شیر های سماوری که به روغن کاری نیازی ندارند، در سیستم هایی کاربرد دارد که دور از دسترس مثلا زیر زمین هستند. شیر آلات مخروطی یکی از مواردی است که در آنها از شیر سماوری استفاده میشود. از مزیت هایی که شیر های سماوری دارند میتوان مقاومت بالا و ارزان و به صرفه بودن آن را نام برد. بیشترین مورد استفاده از شیر سماوری خطوط سیالات حساس است.

برایی اطلاع از قیمت شیر سماوری و خرید آن با مدیر فروش در تماس باشید.