فروش کنتور گاز با قیمت مناسب در این سایت صورت میگیرد. برای آشنایی با کنتور گاز، انواع کنتور گاز و کاربرد آن ها مقاله زیر را به شما عزیزان پیشنهاد میکنیم.

فروش کنتور گاز

کنتور گاز با کیفیت

کنتور گاز برای اندازه گیری جریان گاز به طور دقیق کاربرد دارد کنتور های گازی در مجتمع های مسکونی، تجاری و صنعتی مورد استفاد قرار میگیرند. کنتور های گازی حجم گاز عبوری را اندازه میگیرند.

اندازه گیری حجم و سرعت گاز ها سخت تر از اندازه گیری حجم و سرعت مایعات است. زیرا اندازه گرفتن حجم گاز ها به اندازه گرفتن دما و فشار وابسته است. کنتور های گاز در طرح های متفاوتی تولید میشوند. نوع کنتور به میزان دبی، نوع گاز عبوری و دمای آن بستگی دارد.

در سال های گذشته کنتور ها معمولا در داخل خانه ها یا مجتمع ها قرار داشت. اما امروزه کنتور ها را دربیرون از خانه نصب میکنند. البته خانه های قدیمی هستند که کنتور آنها در داخل نصب است.

در ادامه میخواهیم شما را با انواع کنتور و کاربرد هایشان آشنا کنیم. یکی از متداول ترین نوع کنتور های گازی، کنتور های دیافراگمی هستند. این کنتور ها به صورت گسترده در صنعت کاربرد دارند. کنتور های دیافراگمی از دیافراگم و چند محفظه تشکیل شده اند. شیر های داخلی جریان گاز هدایت شده را به سمت محفظه ها منتقل میکنند. بدین ترتیب محفظه ها همیشه از گاز پر و خالی میشوند.

کنتور های دیافراگمی از نوع جا به جایی مثبت هستند. کنتور های گازی چرخشی یا روتاری میتوانند فشار و حجم بیشتری را نسبت به کنتور های دیافراگمی اندازه بگیرند. داخل این کنتور دو عدد روتور به شکل 8 وجود دارد که به آنها پروانه یا پیستون نیز گفته میشود.

کنتور های روتاری از دسته ابزار آلات دقیق ماشینی هستند. روتور ها با هر چرخش مقدار گاز مشخصی را در کنتور به حرکت در می آورند. در کنتور های چرخشی حرکت روتور ها باعث ایجاد جریان اصلی میشود.

فروش کنتور گاز

قیمت کنتور گاز

نوعی دیگر از کنتور های گاز کنتور گاز توربینی است. درون این کنتور یک عدد توربین وجود دارد. کنتور های توربینی حجم گاز را با اندازه گیری سرعت گاز مشخص میکنند. کنتور های توربینی در اندازه گیری حجم گاز در دبی های کم دچار مشکل میشود.

کنتور گاز اوریفیس دارای یک خط لوله مستقیم است که باعث افت فشار میشود. به کنتور های اوریفیس کنتور های دیفرانسیلی گفته میشود. کنتور اوریفیس جریان گاز را با اختلاف فشار میان جریان طراحی شده و جریان آشفته اتصالات اندازه گیری میکند. یکی از معایبی که کنتور های اوریفیس دارند عدم توانایی در کنترل حجم های بالای گاز است. از مزیت های این کنتور میتوان به نداشتن قطعات متحرک و استفاده آسان اشاره نمود. کنتور های اوریفیس در صنعت بسیار پرکاربرد هستند.

نوعی دیگر از کنتور به نام کنتور فراصوتی یا التراسونیک وجود دارد که سیگنال ها را به طور دقیق پردازش و محاسبه میکنند.  کنتور التراسونیک سرعت گاز را با اندازه گیری سرعت صورت در لوله گازی محاسبه و گزارش میکند. قیمت کنتور های التراسونیک بالا تر از انواع دیگر است اما در عوض عملکرد بهتری دارد.

نوعی دیگر از کنتور ها، کنتور گاز کوریلیس است. کنتور کوریلیس قدرت منحصر به فردی در اندازه گیری جرییان حجمی دارد. میزان گاز عبوری از کنتور ها توسط نمایشگر کنتور گزارش میشود. نمایشگر کنتور انواع مختلفی دارد. اما متداول ترین نوع نمایشگر کنتور، نمایشگر های عقربه ای میباشند. نمایشگر های دیجیتال نیز در کنتور ها پرکاربرد هستند.

محل نصب کنتور و گزارش دقیق جریان گاز توسط کنتور بسیار مهم است. در این سایت ما انواع کنتور را بررسی کردیم. شما عزیزان میتوانید برای سفارش کنتور گاز با مدیر فروش در تماس باشید.